DET NYE HJEM

Overskrift 1

DET NYE HJEM

 

Det er en stor omvæltning for en lille hundehvalp på 8-10 uger at få et nyt hjem. Der er ikke noget at sige til at den bliver nervøs og bange Derfor er det en god ide at hente hvalpen f. eks en lørdag morgen, hvor man har hele weekend

 

 

 

en til at føle  sig hjemme i de nye omgivelser. Så er der måske også et par ekstra hænder til at bære den på turen hjem i bilen. Ellers er en rummelig polstret papkasse en behagelig transportkasse for hvalpen.

 

DEN FØRSTE DAG

 

Sørg for at den første dag bliver fredelig med tid til at lære hinanden at kende. Ingen voldsom leg eller tumlen. Ingen børn der hiver og slider i den lille hvalp. Vis børnene fra starte, hvordan man tager en hvalp op - med den ene hånd forsvarligt under hvalpens bryst og den anden under dens bagdel. Det er vigtigt at hvalpen føler sig tryg og får masser af tid til at sove. Man bliver hurtig træt i den alder. Vær forsigtig, rolig og tålmodig fra første dag, så hvalpen får en god start i familien.

 

DEN FØRSTE SENG

 

EN ren papkasse foret med aviser og polstret med noget blødt er en god seng for hvalpen.

Skær den ene side ned så den lettere kan komme ud og ind. Og vigtigst af alt - stil sengen et fredeligt sted, godt beskyttet mod træk. Denne seng vil være et lille paradis for hvalpen, hvor den kan trække sig tilbage i ro og fred fra alt familiehalløjet.

 

DEN FØRSTE NAT