Facebook

Dansk Chihuahua Klub er kommet på Facebook og vi hedder sjovt nok "Dansk Chihuahua Klub". Find os og anmod om medlemeskab!
Det er en side, hvor du har rig mulighed for at dele billeder af din hund og få en lille sniksnak med andre chihuahuafolk.

Brug evt. siden til at finde legekammerater tæt på dig 😉

 

For hvert blad der sendes ud, bliver der lavet "Facebooks mening", hvor i får stillet et spørgsmål inde på siden og så giver i jeres mening tilkende samt tilkobler et lille billede måske. Så bliver jeres mening omkring emnet sat med i bladet OG NU OGSÅ PÅ HJEMMESIDEN 🤪

Første blad 2017:
"Hvorfor valgte du at få en chihuahua og ikke en anden race?"

Janet Rohr: "Den første chi som vi fik var en tilfældighed. Men vi fandt ud af at det er en rigtig dejlig race at have så der er nr. 3 vi har nu. Mickie, Susi, Vanessa."

Florin Si Lia: "Sødeste hund i verden!!!"

Jannie G. Mortensen: "Betingelsesløs loyalitet og kærlighed er det en chihuahua giver sin familie."

Jørgen Nielsen: "Vi stod i en kedelig situation, vi havde måtte aflive vores tidligere hund en dansk/svensk gårdhund, og kunne ikke undvære en hund og da min kones højeste ønske var en chihuahua, gav jeg mig og sagde ok. Og jeg må sige, at jeg ikke har fortrudt et sekund."

Annemaja Rosesø: "De er fuldstændig fantastiske. Med den skønneste personlighed. Loyale, sjove og vagtsomme. Knytter sig vildt til deres ejere. Er totalt solgt."

 

Hold øje på Facebook og se hvornår det næste spørgsmål kommer og deltag med DIN mening!!

👍

 

Andet blad 2017:

"Skal hunde sove i sengen? Hvorfor ja og hvorfor nej?"

 

Josephine Divine: ”Ja min hund ( Felix ) sover i sengen da han er en del af familien og vi er hans flok det gir ham tryghed at være tæt på os og så er det så hyggeligt”

 

Peter Gisselbæk: ”JA!... Sikka er mit Lys & 10 år nu, og Pisse sjov for hun
tror stadig hun er hvalp”

 

Jan Rohr: ”Hej. Ja Vanessa sover i sengen. Vi starter lige med lidt aftenhygge inden vi skal sove”

 

Annemaja Rosesø: ”Ja Messi, Anton og Lillemy sover da bestemt også i sengen. Og SNORKER
De sover i sengen fordi det er trygt, super hyggeligt og varmt. Og fordi det aldrig har været en option at de ikke skulle det ”

 

Tina Vivi Elisabeth Ørskou: ”Mine 2 drenge ser jeg helst sove i sengen men den ene af dem smutter pænt ned i sin kurv når han har fået sin halve times nus uden ophold så smutter han når vi er faldet i søvn blev smæk fornærmet i starten men det var hans valg  den anden SKAL patu ligge klods op af mit skinneben under dynen hele natten men ville jeg undvære det nix nej overhovedet ikke ”

 

 

Tak for jeres gode bud på denne gangs spørgsmål. Hold øje inde på Facebook efter det næste spørgsmål til Facebooks mening. Vi vil gerne have MANGE flere til at deltage og høre en masse flere gode meninger fra jer chihuahua-ejere J

 

Kh Bestyrelsen 🤪